«Τα ψέματά τους και οι υποσχέσεις τους, είναι σαν τους πύργους των παιδιών στην άμμο. Γκρεμίζονται μόλις χαθεί ο ήλιος», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ασκώντας κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε στη Σύρο. «Ο κ. Τσίπρας άρχισε πάλι να καταγγέλλει τα μνημόνια λες και είναι κάτι ξένο προς αυτόν. Ξεχνάει ότι για το τρίτο – και ακριβότερο για τους Έλληνες – μνημόνιο, έχει όλη την ευθύνη», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Πρόσθεσε ότι οι χαμηλοί μισθοί, η σκλαβιά της μαύρης εργασίας, ο ξενιτεμός, επιδεινώθηκαν στους 43 μήνες που κυβερνά.
«Του το έχω πει και στην Βουλή. Το επαναλαμβάνω και από εδώ, από τους Λειψούς, με τα λόγια που μου είπε ένας ακρίτας» επεσήμανε.
Vidcast: Face2Face
Τελευταία Νέα
- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας
- Κύκλωμα ναρκωτικών με ντίλερ ανηλίκους: «Θα φας ξύλο μπρο» – Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι
