Ο Γιούτζια Χου είναι Ιταλός, κινεζικής καταγωγής. Είναι σεφ του σούσι και γνωστός, μάλιστα, στο Μιλάνο για την τέχνη του.
Ο Γιούτζια Χου φτιάχνει o-nigri (σ.σ. η ιαπωνική τροφή από λευκό ρύζι, σε τριγωνικό ή κυλινδρικό σχήμα, συχνά τυλιγμένη σε φύκι) και μάλιστα «συναρμολογεί» μικροσκοπικά παπουτσάκια από συστατικά ενός σούσι, τα οποία ονομάζονται «παπούτσια σούσι» και περιέχουν ό,τι ακριβώς και το δημοφιλές έδεσμα: σασίμι, φύκι και ρύζι.
Ο Χου μελετά παπούτσια και περίτεχνα κατασκευάζει γευστικά, μικροσκοπικά αντίγραφα της σύγχρονης μόδας υποδημάτων: από αθλητικά παπούτσια έως σανδάλια.