Όρθιοι επευφημούσαν οι θεατές τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστότερο ως… «Χάρι Πότερ», στο τέλος της πρεμιέρας στο «Έκβους» του Πίτερ Σάφερ. Πολλές προσωπικότητεςανάμεσά τους ο Μπομπ Γκέλντοφ και ο ηθοποιός Κρίστιαν Σλέιτερ- ήταν μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τον 17χρονο ηθοποιό στο «Gielgud Τheater» να ερμηνεύει τον ρόλο τού διαταραγμένου σταβλίτη Άλαν Στρανγκ, που έχει μια ερωτικής υφής σχέση με τα άλογά του.

«Η δουλειά που έκανε ο Ντάνιελ στη σκηνή ήταν απίστευτη, εκπληκτική», είπε ο Κρίστιαν Σλέιτερ.

«Του βγάζω το καπέλο.

Πρόκειται για φαινόμενο. Ταυτίστηκε με τον Άλαν Στρανγκ. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα ότι βλέπω τον Ντάνιελ Ράντκλιφ- έβλεπα τον Άλαν Στρανγκ».

Θετικά ήταν και τα σχόλια του Τύπου. Η «Γκάρντιαν» έγραψε ότι «η αποκάλυψη είναι πως μπορεί πράγματι να παίξει, δεν είναι ένα πυροτέχνημα». Το έργο είχε προκαλέσει σχόλια πολύ πριν από το ανέβασμά του, λόγω μιας σκηνής όπου ο Ράντκλιφ εμφανίζεται γυμνός στο κοινό καβάλα σε άλογο.

«Θα ήμουν ηλίθιος αν σκεφτόμουν ότι δεν θα μιλούσε κανείς γι΄ αυτό», είπε ο Ράντκλιφ. «Αλλά είναι μόνο ένα μικρό μέρος του έργου, τέσσερα λεπτά το πολύ», πρόσθεσε.