ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Παίξτε ελεύθερα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε.

Να χαρείτε το παιχνίδι», προέτρεψε ο Κίκε Ερνάντεθ τους παίκτες του για την αυριανή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Οι απουσίες των «κιτρίνων» για το αυριανό παιχνίδι δεν είναι και τόσο πολλές.

Θα απουσιάσει ο Βανγκέλι που είναι τιμωρημένος, καθώς και ο Πέρεθ που είναι τραυματίας. Πάντως ο Κίκε Ερνάντεθ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στην 11άδα, επιχειρώντας να ανακόψει κάπως την επιθετική διάθεση που έχει η ομάδα του. Ο Ισπανός προπονητής δεν προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του αμυντικά, όμως δεν θέλει να την αφήσει να παίζει το ίδιο επιθετικά σε σχέση με το πώς αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια, αφού απέναντι στον Ολυμπιακό εντός έδρας, αν δεν υπάρχει η ανάλογη μέριμνα για την άμυνα, μπορεί κάποια ομάδα να οδηγηθεί σε πανωλεθρία.

Η 11άδα

Η μια αναγκαστική αλλαγή που θα πραγματοποιήσει ο Κίκε Ερνάντεθ στο αυριανό παιχνίδι, είναι να τοποθετήσει τον Τίνγκα στη θέση του τιμωρημένου Βανγκέλι στα αριστερά της άμυνας. Μια ακόμη αλλαγή που ενδέχεται να γίνει, όπως φάνηκε στο εσωτερικό δίτερμα της Πέμπτης, είναι να αντικατασταθεί ο Γιόναν Γκαρσία από τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος έχει περισσότερες ανασταλτικές ικανότητες.