Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κοσμίν Μπαρκαουάν έχει μπει η ΑΕΚ. Τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης όσο και ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ έχουν σχηματίσει ιδιαίτερα καλή εντύπωση για την αξία του Ρουμάνου, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και στο συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρουμάνος ανήκει στη Σαχτάρ και μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ κάλυπτε τις 120.000 ευρώ από τις 350.000 ευρώ του συμβολαίου του. Από την Ουκρανία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σαχτάρ δεν επιθυμεί την επιστροφή του, αν και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο μαζί της. Έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για την ΑΕΚ. Τίποτα βέβαια δεν είναι οριστικό, αφού και η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να κρατήσει τον παίκτη. Η «Ένωση» έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον μάνατζερ του παίκτη, αλλά είναι πολύ πιθανό να κινηθεί ουσιαστικά μόνο αν δεν τα βρει με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ντέμης δεν θα ήθελε ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, το κυπριακό σάιτ Κerkida έγραψε χθες ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κώστα Χαραλαμπίδη που είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου σκοπεύει να συνδυάσει ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Ο προπονητής της ΑΕΚ σχεδιάζει να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες των διακοπών, αφού στην Ελλάδα δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πραγματοποιήσει κάποιες επαφές με παίκτες- κυρίως- αλλά και κάποιους παράγοντες εν όψει της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ το καλοκαίρι. Πάντως, λίγο πριν ή μετά το Πάσχα, ο Φερέρ θα παραδώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζεται στην ΑΕΚ.

●●● Άνθρωπος της ΑΕΚ, ίσως ο Δημήτρης Μάρκος, θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα Τσεχία- Κύπρος.

*** Από τη χθεσινή προπόνηση έλειψε ο Έμερσον που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, ενώ οι Πλιάτσικας, Μαντούκα ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης.

●●● Η εφημερίδα «Diario Sevilla» έγραψε ότι ο Φερέρ και ο φίλος του, μάνατζερ, Βλάνταν Στόσιτς προσπαθούν να πάρουν τον Χουάντε με τη μορφή δανεισμού από την Μπέτις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήδη επικοινώνησαν με τον μάνατζέρ του Αλβάρο Τόρες, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν σκέφτεται να φύγει αφού πριν από τρεις μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια.