«O συνδρομητής που καλέσατε είναι απενεργοποιημένος ή εκτός δικτύου και θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας». Από σήμερα (και μέχρι την ολοκλήρωση του φάιναλ φορ) όσοι προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τους «πράσινους» θα εισπράττουν ως απάντηση το γνωστό ηχογραφημένο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Σάββατο τις προ φάιναλ φορ (αγωνιστικές) υποχρεώσεις του, το βράδυ της Παρασκευής έφτιαξε τη διάθεσή του με αστακομακαρονάδες και άφθονο κρασί και πλέον μπήκε στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Ταουγκρές του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Αγωνιστικά για το ματς του Σαββάτου δεν υπάρχουν πολλά να σημειωθούν. Ο Παναθηναϊκός με άριστα προσαρμοσμένη άμυνα επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν κατά το πρώτο 10λεπτο μόλις οκτώ πόντους (οι τέσσερις πρώτοι με βολές) και με αρχή το 20-8, πήρε με άνεση ακόμη μία νίκη- την 24η στο φετινό πρωτάθλημα. Γι΄ αυτό εξάλλου ο προπονητής της Ολύμπιας Γιώργος Μπαρτζώκας προλόγισε αναλόγως την τοποθέτησή του για τον αγώνα. «Δεν θα σας απασχολήσω πολύ γιατί σίγουρα θα έχετε πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ρωτήσετε τον κόουτς» είπε και ευχήθηκε να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας η Λάρισα (κόντρα στον ΠΑΟ).

Το μόνο που πρέπει να αναφερθεί είναι οι γκρίνιες που ακούστηκαν (εν χορώ) από ορισμένους για τα εισιτήρια του φάιναλ φορ. Οι οργανωμένοι κατηγορούν την ΚΑΕ για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και γι΄ αυτό οι περισσότεροι από όσους καταλαμβάνουν το ένα πέταλο απείχαν- δεύτερη συνεχόμενη φορά- από αγώνα.