Ό Έβαλντ Λίνεν, αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους παίκτες του και ιδιαίτερα στον Φανούρη Γουνδουλάκη, τόνισε αναφερόμενος στον άθλο του Πανιωνίου: «Είναι μία μεγάλη ημέρα για όλους μας, γιατί δουλεύουμε όλο τον χρόνο σκληρά, όλη η ομάδα, όλοι οι άνθρωποί της, η διοίκηση, οι οπαδοί και καταφέραμε αυτό που είδατε. Είναι πολύ μεγάλη ημέρα για τον Πανιώνιο. Είπα στους παίκτες μου ότι ακόμα και αν δεν περάσουμε στο ΟΥΕΦΑ, θα ήταν πετυχημένη χρονιά για μας, σωθήκαμε, μείναμε στην κατηγορία και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Είπα επίσης στους παίκτες μου ότι ήρθαμε σε έναν πολύ μεγάλο δρόμο και αφού βρέθηκε η ευκαιρία γιατί να μην την αξιοποιήσουμε.

Φυσικά δεν ήταν στα χέρια μας μόνο, γιατί εξαρτιόταν και από το ματς ΠΑΟΚ- ΟΦΗ.

Τους είπα ότι το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς το καθήκον μας, να νικήσουμε και θα γίνει ό,τι γίνει στον ΠΑΟΚ. Αυτό ήθελα από τους παίκτες μου, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης, ήθελα να αποχαιρετήσουμε όλους όσους ήρθαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν με μια πολλή καλή εικόνα, ώστε να έρθουν και την επόμενη χρονιά στο γήπεδο.

Αξίζαμε τη νίκη. Φυσικά, η ΑΕΚ είχε απουσίες, αλλά και εμείς είχαμε τις δικές μας».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανιώνιο που πέτυχε τον στόχο του αλλά και για το παιχνίδι που έκανε.

Επίσης, σ΄ αυτό το ματς φάνηκε ποια ομάδα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να νικήσει», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Για μας ήταν αρκετά δύσκολο να αυτοσυγκεντρωθούμε και να έχουμε σωστή νοοτροπία ώστε να ανταποκριθούμε στο ματς. Επίσης, οι περιστάσεις μάς έκαναν να έχουμε διάταξη στον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι λογική, ιδιαίτερα στην άμυνα. Μας έλειπε και η αυτοσυγκέντρωση και η νοοτροπία μιας ομάδας που πρέπει να παίζει για τη νίκη.

Αλλά όπως εμείς έχουμε πετύχει τον στόχο μας πριν κάποιες αγωνιστικές, πρέπει να έχουμε σωστή κατανόηση γι΄ αυτήν την ομάδα».