Μυστήριο καλύπτει την διπλή δολοφονία με θύματα ζευγάρι αλλοδαπών στην πολυκατοικία όπου διέμεναν στην Καλλίπολη του Πειραιά. Θύματα είναι μια 25αχρονη γυναίκα από την Ιταλία και ο 32αχρονος Ιρακινός φίλος της με τον οποίο ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα.

Η γυναίκα βρέθηκε χθες νεκρή στην σκάλα κοντά στην είσοδο του διαμερίσματος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάτι, ενώ ο φίλος της βρέθηκε στο Χολ του διαμερίσματος και είχε βληθεί με πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο.

Η 25αχρονη φαίνεται ότι επέστρεφε από την αγορά όταν δέχθηκε αιφνιδιαστικά την επίθεση του ενόπλου καθώς δίπλα στο πτώμα υπήρχαν σκορπισμένες σακούλες με ψώνια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν μισάνοιχτη και δεν είχε παραβιασθεί. Οι χώροι του διαμερίσματος δεν είχαν ερευνηθεί γεγονός που απομακρύνει της Αρχές από την εκδοχή της ληστείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα κίνητρα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Στο κέντρο

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Σομαλών με έναν νεκρό έγινεχθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στην διασταύρωση της Σωκράτους με την οδό Ξούθου. Θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 22αχρονος Σομαλός όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματα του. Ο δράστης ένας 19αχρονος ομοεθνής τους συνελήφθη.