ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αντώνης Ρεπανάς Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε χθες στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης για όλους και για όλα. Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη, όπου πρότεινε να μην κατέβει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια της Αθήνας, άλλαξε την πρώτη συμβουλή του, λέγοντας: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για τη δήλωση που έκανα, για να μην κατεβούμε στην Αθήνα. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ότι δεν θα κατέβω μόνο με το μαχαίρι στο στόμα στο επόμενο παιχνίδι στην Αθήνα όπως πέρσι, αλλά σαν τον Λεωνίδα.

Θα μπω μέσα με την πανοπλία και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου. Επαναλαμβάνω όμως, ότι για τις ήττες, φταίμε πρώτα εμείς, όπως στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες πάντως, έχουν πάντα ένα χέρι που τους βοηθά στους αγώνες. Αυτό δεν γίνεται μόνον όταν παίζουν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες».

Το 4-2-3-1 «κλείδωσε» για τον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Ο Σάντος χθες δοκίμασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το σύστημα αυτό και στο εσωτερικό δίτερμα είχε την ευκαιρία να το τεστάρει με τους παίκτες. Ο Μουσλίμοβιτς, που στην προπόνηση της Τετάρτης αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, χθες προπονήθηκε κανονικά. Κατά τη διάρκεια του εσωτερικού διπλού, γύρισε το σύστημα και σε 4-4-2 με τον Παπάζογλου ως παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς και τον Μουν στη θέση του Κουτσιανικούλη στο κέντρο.

Ο Βιερίνια ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως πραγματοποίησε τεστ ετοιμότητας σε φουλ ρυθμούς, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Σήμερα, θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Το αν θα αγωνιστεί τελικά ή όχι θα αποφασιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό, με βάση τα όσα θα του πει και το ιατρικό τιμ για τον Βιερίνια.