Ο Ντάλα Μπόνα δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν απολογήθηκε στις 10.00 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ ως όφειλε να κάνει, αφού κλήθηκε σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία του από όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας που ολοκληρώνεται. Παρ΄ όλα αυτά, χθες η «κυανόλευκη» ΠΑΕ άρχισε να χαμηλώνει τους τόνους όσον αφορά τον Ιταλό. «Ο Ντάλα Μπόνα αντιμετωπίζεται ως μέλος της ομάδας», ήταν η χθεσινή επίσημη ενημέρωση όσον αφορά τη συνεχιζόμενη… κοπάνα του Ιταλού. «Ο παίκτης επικοινώνησε με την ΠΑΕ και είπε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τένοντα και ότι θέλησε να ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι δεν αρνούνται ότι ο Ντάλα Μπόνα το έκανε δίχως να πάρει άδεια και ότι θα τιμωρηθεί κατά την επιστροφή του.

Ο Σάββας Κωφίδης αντέδρασε στην αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα Ηρακλή- Ατρομήτου, ο οποίος ενώ είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στις 16.45, άλλαξε ώρα και ορίστηκε για τις 14.30. Ο προπονητής του Ηρακλή θεωρεί ότι μια επαγγελματική ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη να αποδώσει τα μέγιστα αυτήν την ώρα της ημέρας και ζήτησε από την ΠΑΕ να καταβάλλει ενέργειες ώστε να αλλάξει η ώρα και να μην οριστεί ξανά κανένα παιχνίδι της ομάδας παρόμοια ώρα.

Στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Ηρακλή παρουσιάστηκαν μερικά μικρά προβλήματα τραυματισμών. Ο Παπαζαχαρίας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω μιας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Μπόσνιακ χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Οι Γιάκομπ και Λέκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ χθες προπονήθηκε και ο Κοβαλέφσκι ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του.