Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι δυσμενείς όψεις Άρη- Αφροδίτης και Ήλιου- Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσουν σήμερα άγχος, αλλά και αίσθηση ανασφάλειας. Ζητήματα υγείας, επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και σχέσεις, θα πρέπει να διαχειριστούν με ψυχραιμία, με δεδομένο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Χειριστείτε με ακρίβεια και οικονομικά θέματα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η θετική όψη συνόδου Ερμή- Σελήνης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βάλετε τάξη μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις σε διαφορές και εντάσεις που προκύπτουν σήμερα στις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα. Ζητήματα σχέσεων αλλά και συμβόλαια ή νομικά θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα παίρνουν σταδιακά θετική τροπή.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Δώστε ενέργεια σήμερα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα, όπως και στον συναισθηματικό τομέα. Κλείστε κάποια σημαντικά ραντεβού και συναντηθείτε με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας, αλλά και να συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων σας. Νέα ξεκινήματα αλλά και θετικές εξελίξεις σας ανεβάζουν τη διάθεση, αρκεί να αποφύγετε παρασκήνιο και ανατροπές.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η ημέρα σάς εφιστά την προσοχή σε οικονομικά, αλλά και προσωπικά θέματα που περιέχουν παρασκήνιο και ένταση. Η ρίζα των θεμάτων αυτών βρίσκεται σε παρελθόντα χρόνο και η αντιμετώπισή σας πρέπει να είναι ολιστική. Συμβουλές κοντινών προσώπων, τόσο συνεργατών όσο και φίλων, μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε ξεκάθαρα τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε σε κάθε τομέα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις συναλλαγές σας στον χρηματοοικονομικό τομέα. Κάντε ξεκάθαρες συμφωνίες και αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες. Στον ψυχολογικό και οικογενειακό τομέα, ίσως νιώσετε εκτεθειμένοι και ανασφαλείς. Προσέξτε την ασάφεια στην επικοινωνία σας. Μιλήστε μόνο για τον εαυτό σας και για τα δικά σας θέλω και συναισθήματα.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η θετική όψη του Ερμή με τη Σελήνη με το ζώδιό σας, σας δίνει αρκετές ευκαιρίες ώστε να διαπραγματευθείτε ξανά με ηρεμία σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα που περνούν κρίση. Η θετική διάθεση των συνομιλητών σας και η δική σας καθαρότητα είναι το κλειδί ώστε να επιτευχθούν σταδιακά οι στόχοι σας. Επίσης θετική τροπή παίρνει και ο οικονομικός τομέας. Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η κατάσταση στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα θα πάρει καλύτερη τροπή, αν είστε έτοιμοι να σταθείτε με ειλικρίνεια απέναντι στα γεγονότα και να κάνετε ουσιαστικές παραδοχές, μακριά από ασάφειες, εξιδανικεύσεις και εντάσεις. Χειριστείτε ξεκάθαρα τα πράγματα, δείτε τα ως έχουν και μην αναλώνεστε στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τους άλλους.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η ευμενής όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τη Σελήνη σάς ευνοεί σήμερα τόσο σε συζητήσεις με συναισθηματικό περιεχόμενο όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η κατανόηση που δέχεστε από όσα λέγονται όπως και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί και ξεκάθαροι στην υλοποίηση των στόχων σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης σάς δίνουν την ώθηση να ανατρέψετε καταστάσεις που παλινδρομούν μέσα σας εδώ και καιρό στον τομέα των προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Κρατήστε απόσταση από θυμούς, εντάσεις και από κακώς κείμενα του παρελθόντος και προσπαθήστε να κατανοήσετε και την άποψη των άλλων, εξηγώντας παράλληλα τη θέση σας.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Η δυσμένεια της όψης Ήλιου- Ποσειδώνα, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε ασάφειες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα, όπου βρίσκεστε μεταξύ της συναισθηματικοποίησης και της λογικής αντιμετώπισης των πραγμάτων, νιώθοντας μπερδεμένοι. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της συνόδου Σελήνης- Ερμή, που σας προσφέρει τις ευκαιρίες για να βρείτε τη χρυσή τομή.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε δυσμενή για σας θέση στο ζώδιο του Τοξότη και σε όψη με τη Σελήνη σάς ωθεί σε πληθώρα συζητήσεων, επαφών και αξιολογήσεων σε κάθε τομέα που θα απαιτήσουν αρκετή προσπάθεια από μέρους σας. Αποφύγετε να δράσετε άμεσα, με το οικείο περιβάλλον να σας ωθεί σε παρορμητισμούς, λάθος εκτιμήσεις απερίσκεπτες κινήσεις και εντάσεις σε θέματα επικοινωνίας που ίσως σας εκθέσουν.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Η ημέρα σάς φέρνει σε επαφή με ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διακυμάνσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Σχέσεις σε κάθε τομέα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό θα χρειαστούν μια οριστική, ριζική διευθέτηση, ώστε να ανατραπούν υπέρ σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις.