ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ τον Βλάση Μάρα, ο οποίος έχει κατακτήσει τα τρία από τα έξι µετάλλια που έχει η χώρα µας στη διοργάνωση του Παγκοσµίου Πρωταθλήµατος, αναχωρεί αύριο για το Ρότερνταµ η αποστολή της Εθνικής Οµάδας Ενόργανης Γυµναστικής για την κορυφαία συγκέντρωση των καλύτερων αθλητών του κόσµου (16-24 Οκτωβρίου).

Ο Μάρας, που πήρε χρυσό το 2001 στη Γάνδη και το 2002 στο Ντέµπρετσεν και χάλκινο το 2006 στο Ααρχους, θα προσπαθήσει να κάνει καρέ στο αγαπηµένο του όργανο, το µονόζυγο.

n Κάτι σαν µικροί Ολυµπιακοί Αγώνες είναι για τις χώρες – µέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας οι 19οι Αγώνες Βρετανικής Κοινοπολιτείας που διεξάγονται αυτές τις µέρες στο Νέο Δελχί. Έκτη και έβδοµη µέρα το Σάββατο και η Κυριακή στη διοργάνωση µε τη διεξαγωγή αγώνων σε αρκετά αθλήµατα όπως στίβο, πυγµαχία, τοξοβολία, σκοποβολή κ.α.

Στον πίνακα µεταλλίων προηγείται η Αυστραλία µε 32 χρυσά, 19 ασηµένια και 18 χάλκινα και ακολουθούν Ινδία µε 14-11-9 και Βρετανία µε 12-23-12, ενώ η Κύπρος έχει κατακτήσει µέχρι τώρα ένα χάλκινο.