Ζυγός

(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Συζητήσεις που αφορούν ξεκαθαρίσµατα οικονοµικών και προσωπικών υποθέσεων από το παρελθόν φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή ηµέρα. Με την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης πλανήτη σας, ανάδροµη µέχρι και το τέλος του φθινοπώρου, κρατήστε ψύχραιµη στάση και µη βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Με την Αφροδίτη ανάδροµη στο ζώδιό σας, η εναρµόνιση των ανισορροπιών σε κάθε τοµέα της ζωής σας είναι το κεντρικό θέµα αυτής της περιόδου. Το δίνω και το παίρνω, τα χρέη και τα κέρδη, η λογική και το συναίσθηµα, ο ρόλος του αρσενικού και του θηλυκού στην υγιή τους έκφραση και η ισορροπία είναι το κλειδί που επιζητάτε. Καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο µε στόχο να σας το δείξουν. Τοξότης

(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου). Αποφύγετε εντάσεις στο κοινωνικό και οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και ανταγωνισµούς µε θέµα ποιος είναι τελικά το αφεντικό και ποιος έχει το δίκιο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τις πραγµατικές του ανάγκες, θέστε επιτυχείς στόχους, επαγγελµατικούς και κοινωνικούς, αλλά και επενδύστε σε σχέσεις που θα σας ενδυναµώσουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήµερα, σηµαντικές συζητήσεις που αφορούν πάγια θέµατα τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα, ενδέχεται να γίνουν το µήλον της έριδος, δηµιουργώντας ισχυρές εντάσεις. Αποφύγετε ρίσκο στον οικονοµικό τοµέα αυτή την περίοδο αλλά και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που περιέχουν θετικές προϋποθέσεις. Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με τον Αρη και την ανάδροµη Αφροδίτη σε δύσκολη όψη µε το ζώδιό σας, ήρθε η ώρα να έρθετε αντιµέτωποι µε σχέσεις και καταστάσεις που συντηρείτε στον συναισθηµατικό τοµέα χωρίς πραγµατικά να έχετε ουσιαστική επαφή µαζί τους και σας αποµυζούν. Ο Κρόνος, ο Ηλιος και ο Ερµής σας δίνουν το µέτρο και την ευκολία να κάνετε ξεκαθαρίσετε ήρεµα την κατάσταση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, διανύετε µια περίοδο σηµαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων, µε στόχο να δηµιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας οδηγήσουν σε µία νέα φάση ζωής. Αυτό εξελίσσεται µέσα από εξωτερικά γεγονότα αλλά και εσωτερικές βαθιές αλλαγές, οι οποίες δεν χρειάζεται να σας τροµάζουν σε καµία περίπτωση.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη µε τον Ηλιο και τον Ερµή, η σηµερινή ηµέρα εγείρει θέµατα που αφορούν συνεργάτες, την οικογένεια ή πρακτικά ζητήµατα του σπιτιού. Οι διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις καλό είναι να µη γίνουν εστία εντάσεων, αλλά να βρεθούν τρόποι ώστε να κινηθείτε όλοι κοντά στη χρυσή τοµή. Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ευµενής όψη της Σελήνης σας δίνει σήµερα τη βοήθεια που χρειάζεστε για να επαναξιολογήσετε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει σε όλους τους τοµείς και κυρίως στις σχέσεις σας. Οι αξιολογήσεις αυτές παρ’ όλα αυτά πρέπει να στηρίζονται στο µέτρο και την ισορροπία µεταξύ συναισθήµατος και λογικής. Μην αφήσετε κάποιες επιλογές στον τοµέα των σχέσεων να σας πισωγυρίσουν.

Δίδυµοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ξεκαθαρίσµατα και τελεσίδικες αποφάσεις σας, τόσο για εσάς όσο και προς το περιβάλλον σας, σας ανακουφίζουν αρκετά σήµερα βάζοντας στην άκρη φόβους και ανασφάλειές σας. Η συµπαράσταση κοντινών σας προσώπων σας δείχνει πως έχετε υποστήριξη και πλάτες σε κάθε σας επιλογή. Αποφύγετε παρ’ όλα αυτά να φορτωθείτε ευθύνες τρίτων αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με τη Σελήνη απέναντί σας σε δύσκολη όψη µε τον Ηλιο και τον Κρόνο, χειριστείτε µε απόλυτη προσοχή σήµερα συζητήσεις που περιέχουν ισχυρές ανατροπές και έντονο παρασκήνιο. Η επιτυχία των στόχων σας αυτή την περίοδο θα εξαρτηθεί άµεσα από την οργανωτικότητά σας, αλλά και τη δεξιότητά σας να εντοπίζετε και να λύνετε έγκαιρα περίπλοκες καταστάσεις. Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η όψη του κυβερνήτη σας Ηλιου µε τον Ερµή, σας βοηθά να έχετε σήµερα εξαιρετικά αποτελέσµατα σε επαγγελµατικές και οικονοµικές κινήσεις µε τη βοήθεια σηµαντικών προσώπων. Η ηµέρα ευνοεί ιδιαίτερα συζητήσεις στον συναισθηµατικό και ερωτικό τοµέα και τις επαφές µε αγαπηµένα πρόσωπα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Εντονη δράση περιέχει η σηµερινή µέρα για εσάς, κυρίως στον συναισθηµατικό και επαγγελµατικό τοµέα. Τα πραγµατικά σας συναισθήµατα αλλά και οι ανάγκες σας αυτή την περίοδο σας κάνουν κάπως αρνητικούς προς τη διευθέτηση πρακτικών ζητηµάτων. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να πάρει δυνάµεις, αποφεύγοντας διαρροές και εντάσεις.