Η ΑΥΡΙΑΝΗ ηµέρα είναι πολύ σηµαντική για την οµάδα του Αρη, αφού υπάρχουν δύο στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν. Αρχικά, υπάρχει ο στόχος της νίκης επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο τρίτο παιχνίδι που δίνουν οι Κίτρινοι για τους οµίλους του Εuropa League.

Με µια νίκη ο Αρης, που έχει τρεις βαθµούς αυτήν τη στιγµή στη βαθµολογία του δεύτερου γκρουπ, θα φτάσει τους έξι και θα ξεπεράσει τη γερµανική οµάδα που µέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθµούς. Ο δεύτερος στόχος, έχει να κά νει µε την παρουσία του εκπροσώπου του Εκτορ Ραούλ Κούπερ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα συζητήσει µε τον Αρη την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας µε την οµάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Κίτρινοι θέλουν να παραµείνει ο Κούπερ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για τα επόµενα χρόνια και για τον λόγο αυτόν έχουν ζητήσει να αρχίσουν από τώρα οι διαπραγµατεύσεις, για την ανανέωση του συµβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέµατα, ο Κάρλος Ρουίζ πήρε µέρος χθες κανονικά στην προπόνηση δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και φυσικά θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης της οµάδας, µε τον Κόκε από πίσω του και τους Χαβίτο και Κάλβο στα άκρα.

Στο κέντρο, εκεί που ο Αρης αντιµετώπισε το µεγαλύτερο πρόβληµα στο παιχνίδι µε αντίπαλο την ΑΕΚ, αναµένεται να αγωνιστούν οι Φατί και Μενδρι νός, ενώ στην άµυνα δεν αναµένονται αλλαγές, αφού ναι µεν ο Ρονάλντο Γκιάρο χθες ακολούθησε ατοµικό πρόγραµµα, όµως αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους.

Οι Πρίττας, Παπαζαχαρίας και Τσέζαρεκ είναι τραυµατίες και δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι.