ΜΕΤΑ τον Αντώνη Νικοπολίδη το… χάος. Από το καλοκαίρι του 2004 που αποκτήθηκε ο διεθνής γκολκίπερ, η διοίκηση του Ολυµπιακού αλλά και όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Πειραιά, ψήφισαν Αντώνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και έξι χρόνια δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη θέση του τερµατοφύλακα.

Η δήλωση του βέλγου τερµατοφύλακα Ερβιν Λέµενς (ήταν η σκιά του Νικοπολίδη) έχει µείνει στην ιστορία: «Τον Νικοπολίδη, τον έχει σηµαδέψει ο Θεός». Ο 39χρονος γκολκίπερ έχει γεµάτες σεζόν και τον εµπιστεύτηκαν κατά σειρά οι προπονητές Μπάγιεβιτς, Σόλιντ, Λεµονής, Σεγκούρα, Βαλβέρδε, Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς – Νινιάδης, Λίνεν και στη δεύτερη θητεία του στον Ολυµπιακό ο Βαλβέρδε. Κάλεσµα στους φιλάθλους του Ολυµπιακού να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη απηύθυναν χθες οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σε εκδήλωση στου Ρέντη.

Ο Νικοπολίδης τόνισε: «Ηρθαµε για να ανανεώσουµε τις συνδροµές µας ή να εγγραφούµε ως νέα µέλη στον Ερασιτέχνη. Ο Ολυµπιακός δεν είναι µόνο το ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοί µας πρέπει να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη».

Ο Πάντελιτς υποστήριξε: «Ο Ολυµπιακός δεν είναι µεγάλος µόνο στο ποδόσφαιρο, είναι στο µπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήµατα. Η οµάδα µπάσκετ έχει δύο πολύ µεγάλες προσωπικότητες, τους συµπατριώτες µου Ιβκοβιτς, Τεόντοσιτς. Μακάρι ο τίτλος σε ποδόσφαιρο και µπάσκετ να έρθει στον Πειραιά».