Razer Abyssus Mirror

Το νέο ποντίκι της Razer Abyssus Mirror είναι ειδικά σχεδιασµένο για gamers. Ανάµεσα στις δυνατότητές του είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρµόσετε το παιχνίδι σας µε τη δυνατότητα ρύθµισης της ευαισθησίας σε 450, 1.800 ή 3.500 dπ καθώς και του ρυθµού απόκρισης σε 125 έως 1.000 Hz χάρη στους 2 ενσωµατωµένους διακόπτες για άµεση εναλλαγή των επιλογών σας χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Παράλληλα το νέο Razer Abyssus είναι εξοπλισµένο µε µεγάλα πλήκτρα υψηλής απόκρισης που θα µεταφέρουν κάθε σας κίνηση στο παιχνίδι άµεσα, ενώ µε τη δυνατότητα ρύθµισης της ευαισθησίας On-The-Fly µπορείτε να πραγµατοποιήσετε τις προσωπικές σας ρυθµίσεις ακόµη και στη µέση µιας δύσκολης µάχης.

Τιµή:

39,90 ευρώ LG S310

Το νέο µοντέλο της LG είναι ένα µοντέρνο κινητό µε µεταλλικό φινίρισµα, φτιαγµένο για να καλύπτει τις ανάγκες της καθηµερινής επικοινωνίας. ∆ιαθέτει έγχρωµη οθόνη TFT 2,2 ιντσών, η οποία σας επιτρέπει να δείτε µε ευκολία τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβήξατε και να επικοινωνήσετε µέσω των sites κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, µπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες µε την ενσωµατωµένη κάµερα 3,2 Mπxels µε ψηφιακό zoom 2x και δυνατότητες εγγραφής βίντεο και να τα αποθηκεύσετε στην κάρτα µνήµης MicroSD. Επίσης, µπορείτε να ακούσετε τραγούδια mp3 µε το προηγµένο media player που ενσωµατώνει και Equalizer, ενώ χάρη στο ραδιόφωνο FM έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε ραδιοφωνικές εκποµπές εν κινήσει. Τέλος, µε τη λειτουργία record µπορείτε να ηχογραφήσετε αποσπάσµατα από τις εκποµπές ή να κρατήσετε κάποια φωνητική σηµείωση. Τιµή: 79 ευρώ Samsung UE40D5003

Η νέα LED τηλεόραση της Samsung µε διαγώνιο 40 ιντσών τραβά τα βλέµµατα, καθώς µπορεί να αποδίδει εικόνες µε ζωντανά χρώµατα και υψηλή ευκρίνεια Full HD σε ταινίες και τηλεοπτικά προγράµµατα. ∆ιαθέτει ενσωµατωµένο ψηφιακό δέκτη και έχει τη δυνατότητα απευθείας αναπαραγωγής µουσικής και φωτογραφιών από USB. Παράλληλα, ενσωµατώνει τεχνολογία CMR 100 Hz, η οποία επεξεργάζεται 100 καρέ ανά δευτερόλεπτο, κάνοντας τις γρήγορες σκηνές δράσης να φαίνονται τελείως οµαλές.

Αντίστοιχα, η τεχνολογία Mega Contrast προσφέρει υψηλά επίπεδα αντίθεσης, για αληθινό λευκό, βαθύ µαύρο και πιο ζωντανά χρώµατα. Τιµή:

699 ευρώ