∆ΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ αµυντικούς και δύοεπιθετικούς 11άδας αναζητεί πλέονο Αρης, µετά την οριστικοποίηση της απόκτησης των Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλα και Ρούι. ΟΣάκης Τσιώλης έχει δώσει τιςκατάλληλεςοδηγίες στη διοίκηση του Αρη που αναζητεί τις καλύτερες λύσεις για την οµάδα.

Οσοναφοράτουςεπιθετικούς, µιαλύσηείναιαυτή του Μάντζιου, που όµως δεν αποτελεί τον πρώτο στόχο για την οµάδα της Θεσσαλονίκης λόγω τωντραυµατισµώντου αλλά και του υψηλού κασέ του. Στον Αρη, περιµένουν και τις προτάσεις του Μανέλ Φερέρ ειδικά γιατις δύο θέσεις επιθετικών. Οσον αφορά τους δύο κεντρικούς αµυντικούς, ο έναςθα πρέπει να συγκεντρώνει χαρακτηριστικά βασικού, ενώ ο δεύτερος προορίζεται για εναλλακτική λύση.

Για να προχωρήσουνοι µεταγραφές, είναιαπαραίτητο να προχωρήσουν και οι αποδεσµεύσεις. Οι Τσεσνάουσκις και Οριόλ, εδώ και καιρό βρίσκονται σε διαπραγµατεύσεις µε τη διοίκηση του Αρη προκειµένου να λύσουν τα συµβόλαιά τους, ακόµη όµως δεν έχει καταστεί δυνατό να γίνεικάτι τέτοιο.

Οσον αφορά τον Σολτάνι, τελικά θα υπογράψει το συµβόλαιό του αύριο, αντί γιαχθες που ήταν προγραµµατισµένο να το κάνει, ενώ όσον αφορά τον Καστίγιο, αναµένεται η «ελευθέρας» του από τη Σαχτάρ προκειµένου να υπογράψει και εκείνος το συµβόλαιό του διετούς διάρκειας.

Ενας από τουςπαίκτεςπου έχουν προταθεί στον Αρη και εξετάζεταιτοενδεχόµενο απόκτησής του είναι οΝτένις Επστάιν.

Ο γερµανός µεσοεπιθετικός που πέρυσιαγωνιζόταν στην Κέρκυρα, αποτελεί πολύ καλή λύση αφού γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθληµακαι τον γνωρίζει καλά ο Σάκης Τσιώλης. Ετσι,βρίσκεται στα υπόψη της οµάδαςδίχως νααποτελεί προτεραιότητα.