Ο Αλέξανδρος Πέπα, ο αρχηγός της συμμορίας, είχε πάρει απόφαση να ζήσει «μεγάλη» ζωή. Τα χρήματα που έβγαζε δουλεύοντας ως ντελίβερι δεν έφταναν για να κάνει αυτά που ήθελε. «Δάσκαλός» του έγινε ο Τίτι, ένας Αλβανός λίγο μεγαλύτερος από τον Πέπα με τον οποίο είχαν φιλίες από την περιοχή της Δάφνης. «Αν δεν κρατάς όπλο στο χέρι, κανένας δεν θα σε πάρει στα σοβαρά. Ληστεία για να βγάλεις λεφτά μόνο αν κρατάς όπλο στο χέρι θα κάνεις», ήταν μια από τις συμβουλές που του είχε δώσει ο Τίτι.

Ο «έμπορος» στη Λούτσα, του είχε ζητήσει 500 ευρώ για ένα πιστόλι 9αρι «καθαρό». Τόση ήταν ακριβώς η λεία από τη ληστεία στις 14 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Η συμμορία άρχισε να σχηματίζεται τους επόμενους μήνες. Ο Πέπα, ο Μέτα, ο Πάνο και ο Μενίκος έκαναν παρέα από την εποχή που πήγαιναν στο λύκειο στη Δάφνη. Χωρίς κουκούλα τις περισσότερες φορές, μπουκάριζαν στα σπίτια και με μαχαίρια και το 9αρι στο χέρι του Πέπα λήστευαν τα θύματά τους.

Τα λεφτά όμως και πάλι δεν ήταν αυτά που ήθελαν. Σπάνια η λεία ξεπερνούσε τα 2.000 ευρώ. Στου Παπάγου βρήκαν 70, στον Αλιμο και την Αγία Παρασκευή 100, στο Κορωπί 650 ευρώ. Με τα λεφτά από τη ληστεία στη Βούλα, όταν και ανάγκασαν το θύμα τους να πάει σε ΑΤΜ και να βγάλει 3.000 ευρώ και μια κόμη ληστεία στον Αλιμο με λεία 5.500 ευρώ, αποφάσισαν να αγοράσουν 2 Καλάσνικοφ για να κάνουν την καλή μπάζα. Με τα Καλάσνικοφ λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη και πήραν 80.000 ευρώ.