Η Λυρική Σκηνή δίδει απόψε στα «Ολύμπια» την πρεμιέρα της δημοφιλέστατης οπερέττας του Έμριχ Κάλμαν «Πριγκίπισσα της Τσάρντας» υπό την μουσική διεύθυνσι του Βάλτερ Πφέφερ, κατά σκηνοθεσία Όττο Φριτς, με σκηνικά και κοστούμια του Γιάννη Καρύδη. Στην «Πριγκίπισσα της Τσάρντας» τον επώνυμο ρόλο θα ερμηνεύση η πρωταγωνίστρια της Ε.Λ.Σ. Ανθή Ζαχαράτου (φωτογραφία κάτω) […]. 19 Ιανουαρίου 1962.

Κατά πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, δόθηκε χθες το βράδυ εκεί με επιτυχία από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η πρεμιέρα του έργου του Άγγελου Τερζάκη «Η κυρία με τα άσπρα γάντια» κατά σκηνοθεσίαν Σωκράτη Καραντινού. […]. Ο συγγραφεύς της «Κυρίας με τα άσπρα γάντια» Άγγελος Τερζάκης, προς τιμήν του οποίου παρετέθη χθες, μετά την παράστασι, γεύμα, αναχωρεί σήμερα από την Θεσσαλονίκη επιστρέφων στην Αθήνα. 19 Ιανουαρίου 1962.

Έφθασε από το Λονδίνο όπου από μηνών διαμένει μονίμως ως στέλεχος των Μπαλλέτων της Μαρί Ραμπέρ ο Έλλην καλλιτέχνης του χορού και άλλοτε πρώτος χορευτής της Ε.Λ.Σ. Γιάννης Μέτσης, ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα προς ανάπαυσιν περί τις 4 εβδομάδες. 20 Ιανουαρίου 1962.

Αύριο το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο παρουσιάζει στο θέατρο «Καλουτά» το πολύκροτο έργο των Ντ’ Υσσώ και Γκάου «Βαθειές είναι οι ρίζες», με την Μαίρη Αρώνη, τον Μάνο Κατράκη και την Κάκια Αναλυτή στους κεντρικούς ρόλους. 24 Ιανουαρίου 1962.