Με ελληνική σφραγίδα άρχισε η διανομή των κοσμημάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ενώ όλες οι συλλογές ήδη βρίσκονται στο εμπόριο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του κόσμου. Μόνο πέντε μήνες απομένουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και η οικογένεια Κουτσολιούτσου του ομίλου Folli Follie έχει επικεντρωθεί στην προώθηση των κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει επίσημα και αποκλειστικά γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός. Παράλληλα, η εταιρεία απέκτησε πρόσφατα παρουσία με όλα τα προϊόντά της στο γνωστό πολυκατάστημα Harrods, στο Λονδίνο.

Τα έσοδα που αναμένονται από την πώληση των ολυμπιακών κοσμημάτων για τον όμιλο Folli Follie ανέρχονται σε 60 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, τα οποία αφορούν μόνο τις πωλήσεις στη Βρετανία χωρίς να υπολογίζονται τα έξτρα έσοδα που θα έχουν από τις καινούργιες συμφωνίες. Οσο πλησιάζει η περίοδος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, οι πωλήσεις αυξάνονται και το κοινό έχει ανταποκριθεί θετικά, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων (LOCOG) ύστερα από διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν εταιρείες από όλο τον κόσμο, ανακήρυξε τη βρετανική θυγατρική της Folli Follie, Links of London, επίσημο σχεδιαστή της συλλογής κοσμημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012. Σύμφωνα με την ανάθεση, η διευθύντρια σχεδιασμού του οίκου Elizabeth Galton και η ομάδα της δημιούργησαν κοσμήματα και συλλογές από πολύτιμα μέταλλα, πολυτελή αντικείμενα, παιδικά κοσμήματα και πολυτελή δώρα από μέταλλα.

Η αγγλική εταιρεία παρουσίασε και επίσημα τις γυναικείες, ειδικά σχεδιασμένες συλλογές κοσμημάτων αφιερωμένες στους Αγώνες (συλλογή Play, Sweetie, Charms & Friendship και Entwine) και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσει τις ανδρικές συλλογές. Τα κοσμήματα κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα στα ομώνυμα καταστήματα της Links of London, στο CityLink στο κέντρο της Αθήνας, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, στην Αθήνα, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ διατίθενται ακόμη προς πώληση στο δίκτυο καταστημάτων της Links of London σε Αγγλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Βερμούδες, Δανία και μέσω Διαδικτύου. Συνολικά έχουν δημιουργηθεί έξι συλλογές προϊόντων για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς, όπως βραχιόλια, κολιέ, cuffs, παντατίφ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα, πορτ-κλε, στιλό, επάργυρα δώρα.

Σχετικά με την παρουσία της Folli Follie στα Harrods o Τ. Κουτσολιούτσος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Folli Follie, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση που υπογραμμίζει την επένδυση του ομίλου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Harrods αποτελεί τον απόλυτο shopping προορισμό στο Λονδίνο και η συνέργειά μας με το πολυκατάστημα δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή, λίγους μόνο μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου πλήθος κόσμου αναμένεται να επισκεφθεί τη βρετανική πρωτεύουσα».