Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνά τους. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν σαν να φοβόντουσαν να επιτεθούν και οι φιλοξενούμενοι ότι δεν ήθελαν να αφήσουν αφύλακτη την εστία τους και να κινδυνέψουν.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στην αρχή να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ήταν φανερό ότι ήθελαν να μη δεχτούν γκολ. Κατάφεραν μεν τον σκοπό τους, αλλά στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Ιτάνζ.

Η εικόνα της ομάδας του Τσιώλη άλλαξε κάπως όταν ο Σολάκης τραυματίστηκε και βγήκε για να πάρει τη θέση του ο Μπρέσκα, γεγονός που έκανε τους φιλοξενουμένους να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στην επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ. Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και έτσι ευκαιρίες δεν δημιουργήθηκαν. Οι δύο προπονητές προσπάθησαν με αλλαγές και εσωτερικές κινήσεις να αλλάξουν τη μορφή του αγώνα, αλλά τελικά γκολ δεν σημειώθηκε. Ετσι, μοιραία το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ και οι δύο ομάδες καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στον αγώνα ρεβάνς στο γήπεδο της Τρίπολης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ζουέλα (63′ Νάστος), Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν (61′ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Μήτρογλου, Τάτος (71′ Καραγκούνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο (76′ Χούλι), Ράγιος (85′ Φορμίκα), Σολάκης (28′ λ.τ. Μπρέσκα).

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης ξάφνιασε αφού τόνισε ότι ο Ατρόμητος πήρε θετικό αποτέλεσμα παρότι δεν νίκησε: «Δεν είχαμε την ενέργεια και την ένταση άλλων αγώνων. Ισως τα συνεχόμενα παιχνίδια και η θερμοκρασία να μας έκαναν κακό.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαμε δύο καλές φάσεις. Από εκεί και πέρα για ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Θα χαρακτήριζα θετικό το αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τρίπολη».

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Ηταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, που έχουν δείξει την αξία τους στο πρωτάθλημα. Για τον Αστέρα αυτοί οι ημιτελικοί είναι ιστορικό γεγονός. Είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε τα θεμέλια για το όνειρο. Ομως δεν έγινε. Τελείωσε το ένα ημίχρονο. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Θα δώσουμε τη μάχη μας και μακάρι η ομάδα μου να πανηγυρίσει. Εχουμε πάντως προβλήματα στην επίθεση με τη θέση του φουνταριστού».