Είναι από τις στιγμές που σηκώνεις ψηλά τα χέρια και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικαλεστείς τον Θεό. Είτε πιστεύεις σε αυτόν είτε όχι. Τέτοιες στιγμές μπορείς να ζήσεις πάμπολλες αν βρεθείς στην αίθουσα όπου εκδικάζονται οι υποθέσεις από τις Πειθαρχικές Επιτροπές του ποδοσφαίρου. Αφού όσα ακούγονται προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη κάθε Ελληνα.

Τι ειπώθηκε χτες;

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης δήλωσε άγνοια για την κοκαΐνη που ανιχνεύθηκε στα ούρα του (σε έλεγχο ντόπινγκ με την ΑΕΚ) και προέβαλε ως δικαιολογία το ενδεχόμενο το ναρκωτικό να είχε τοποθετηθεί πιθανότατα σε πίπα που του έδωσαν να καπνίσει φίλοι του ΟΦΗ που τον επισκέφθηκαν σπίτι του για να τους δώσει μια φανέλα και τους οποίους κέρασε πίτσες και μπίρες.

Αν δεν ξέρεις ποιους βάζεις στο σπίτι σου και πίνεις μάλιστα μαζί τους μπίρες, καλά να πάθεις.

Από την άλλη, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Κόντης υποστήριξε ότι «βρέθηκε ένας ηλίθιος 60 χρονών που δεν ξέρουμε καν αν είναι οπαδός του Αρη και πέταξε ένα μπουκάλι, το οποίο μάλιστα ήταν άδειο. Για να διακοπεί το ματς πρέπει να υπάρχει τραυματισμός».

Μήπως τελικά δεν ήταν ηλίθιος αυτός που πέταξε το μπουκάλι αλλά ο κ. Κόντης περνά για ανόητους όλους εμάς που τον ακούμε;

Είναι καιρός να σταματήσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, το οποίο το μόνο που εξυπηρετεί είναι να έχουν δουλειά κάποιοι δικηγόροι ενώ, κατά τα άλλα, πλήττει θανάσιμα το ποδόσφαιρο.

Οσον αφορά τον κ. Κόντη, επιβάλλεται να τον καλέσουν αμέσως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και ο ανακριτής που ερευνά τα στημένα και να του ζητήσουν να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις, σε ό,τι αφορά την ατάκα του «πρέπει να απαλλαγούμε από τους αλήτες διαιτητές. Από διαιτητές που στήνονται και τα παίρνουν». Αν μιλήσει με ονόματα, έχει καλώς. Αν όμως δεν το κάνει, τότε δεν είναι παρά ένας κοινός συκοφάντης. Ενα κομμάτι του άρρωστου και σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου.