Τα βήματα της διάσημης μητέρας της φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει η Αϊρλαντ Μπάλντουιν, κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Αλεκ Μπάλντουιν. Η 17χρονη ύψους 1,88 μ. καλλονή (στη φωτογραφία με τον πατέρα της ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter ότι υπόγραψε με το διάσημο πρακτορείο IMG Models. Στο ίδιο πρακτορείο ανήκουν και οι ιέρειες της πασαρέλας Κέιτ Μος, Κρίστι Τέρλινγκτον και μένει να αποδείξει αν το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Η 59χρονη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Κιμ Μπάσιντζερ πριν από την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη είχε κάνει αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες ως μοντέλο του γνωστού πρακτορείου Ford. H αλήθεια πάντως είναι ότι η κόρη της είδε τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται πάνω της πολύ νωρίτερα, το 2002, όταν ο Αλεκ Μπάλντουιν διεκδικούσε την επιμέλεια της 6χρονης τότε Αϊρλαντ.

Οι καβγάδες του ζευγαριού είχαν ταράξει τις ισορροπίες, όμως φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το επίδοξο μοντέλο έχει άριστες σχέσεις με τον μπαμπά της αλλά και με τη νέα του σύζυγο – και νεότατη – Χιλάρια Τόμας, την οποία η Αϊρλαντ αποκαλεί «μαμά».