Το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική βιογραφία της Λίντα Λόβλεϊς, της περιβόητης πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970, που έγινε διάσημη ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι», δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το φιλμ «Lovelace» που υπογράφουν ο Ρομπ Επσταϊν και ο Τζέφρεϊ Φριντμναν, μοιάζει να διαπνέεται από μια νοσταλγία για μια χαμένη εποχή της ντίσκο, της λάμψης και του άκρατου πανηδονισμού. Ωστόσο είναι και μια θλιβερή ιστορία για μια γυναίκα που υπήρξε θύμα απίστευτης κακομεταχείρισης, τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και στα χέρια ενός άθλιου συζύγου, του Τσακ Τρέινορ.

Πρωταγωνίστρια του «Lovelace» είναι η γνωστή από τον ρόλο της «Κοκκινοσκουφίτσας» Αμάντα Σέιφριντ, η οποία σύμφωνα με τους κριτικούς κινηματογράφου είναι εξαιρετική στο να μεταμορφωθεί από ένα 21χρονο κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μια πορνοστάρ του βεληνεκούς της Λίντα Λοβλεϊς.

H ταινία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Στους κινηματογράφους θα βγει τον Αύγουστο.