Μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα (17.00, OTEsport1) ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης. Και αν μη τι άλλο, η προ μηνός νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό προμηνύει έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα, καθώς οι Πράσινοι θα κυνηγήσουν την ανατροπή τού εις βάρος τους σκορ παίζοντας φουλ επίθεση, ενώ οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν ως κόρη οφθαλμού το πολύτιμο 1-0 που επετεύχθη με γκολ του Θανάση Παπάζογλου.

Η δίψα για πρόκριση και στις δύο ομάδες είναι δεδομένη, καθώς η συμμετοχή στον τελικό της 26ης Απριλίου δίνει την προοπτική για την κατάκτηση ενός τίτλου. Αφενός το Τριφύλλι αναζητεί το πρώτο του τρόπαιο έπειτα από τέσσερα χρόνια (νταμπλ το 2010), αφετέρου ο Ομιλος ψάχνει ένα εισιτήριο για τον τελικό για πρώτη φορά από το μακρινό 1990!

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα καθώς επιστρέφουν οι Μπεργκ, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Αμπέντ (φωτογραφία), Τριανταφυλλόπουλος και Νάνο, ενώ για τον ΟΦΗ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Παπάζογλου, Ζόρο και Μακρή.