Σύσκεψη κορυφής με θέμα τις μεταγραφές του Ολυμπιακού έγινε μεταξύ των Μίτσελ, Καρεμπέ, Ισά. Ο ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των μεταγραφών (Κασάμι, Φινμπόγκασον) και των δανεικών Μαρκάνο, Εντινγκά, Κάμπελ.

Ο Μίτσελ έβαλε στο τραπέζι το όνομα του 25χρονου αργεντινού επιθετικού της Σπόρτινγκ Χιχόν, Οσκαρ Τρέχο. Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ και ο τεχνικός διευθυντής Πιερ Ισά ενημέρωσαν τον Μίτσελ για την προφορική συμφωνία με τον ελβετό διεθνή μεσοεπιθετικό Κασάμι για τριετές συμβόλαιο, για τις διαπραγματεύσεις με τη Χέρενφεν στο θέμα της απόκτησης του ισλανδού φορ Φινμπόγκασον και για τις προσπάθειες απόκτησης των δικαιωμάτων των Εντινγκά, Μαρκάνο από τις Μονακό, Ρούμπιν Καζάν, αντίστοιχα.

Η υπόθεση του κοσταρικανού διεθνούς εξτρέμ Τζόελ Κάμπελ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός, αφού ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου».