Ο ΝΑΒΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ, Ο ΛΟΠΕΘ ΦΕΥΓΕΙ

Ο «ήρωας του Μουντιάλ της Βραζιλίας για την Κόστα Ρίκα» –όπως τον αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ αλλά και η Ρεάλ στην ιστοσελίδα της –Κέιλορ Νάβας είναι από χθες και θα είναι για τα επόμενα έξι χρόνια παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ διαπραγματευόταν εδώ και καιρό με τη Λεβάντε και τελικά ήρθε χθες σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου Κοσταρικανού. Με την άφιξή του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου πρέπει να φύγει ένας τερματοφύλακας από το ρόστερ της ομάδας. Ενώ αρχικά ακουγόταν ότι θα φύγει ο Κασίγιας, τελικά ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει τη Μαδρίτη με προορισμό είτε την Τσέλσι είτε τη Μονακό, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από τις δύο ομάδες. Ο Λόπεθ ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να φύγει χωρίς να πληγώσει τη Ρεάλ. Ετσι, θα απαιτήσει τα χρήματα που αναλογούν για τα τρία χρόνια συμβολαίου που απομένουν, τα οποία μαζί με τους φόρους φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ!

ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Ο Φακούντο Φερέιρα ήταν ένας από τους έξι λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ Ντόνετσκ, οι οποίοι μετά το φιλικό με τη Λυών στη Γαλλία δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας τους στην Ουκρανία φοβούμενοι για τη ζωή τους μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου των Μαλαισιανών Αερογραμμών αλλά και τον εμφύλιο που μαίνεται στην περιοχή. Τελικά βρήκε ασφαλή στέγη στη Νιουκάστλ, η οποία τον απέκτησε δανεικό για ένα χρόνο, με δικαίωμα απόκτησής του με κανονική μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2015. Ο Φερέιρα είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2013 στο Ντόνετσκ και με τη φανέλα της Σαχτάρ είχε 13 συμμετοχές και 6 γκολ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΟΛΙΜΠΑ

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία για τρία χρόνια με τον 26χρονο τερματοφύλακα Κεβίν Ολιμπά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπορντό. Ο Ολιμπά ανήκει στην Μπορντό από το 2006, είχε όμως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και μόνο την περίοδο 2009-2010 που δόθηκε δανεικός στην Ανζέ είχε 19 συμμετοχές. Ηταν διεθνής με την ομάδα Κ-21 της Γαλλίας και ουσιαστικά είδε την πρόταση του Πλατανιά ως ευκαιρία να ξεκινήσει η καριέρα του. Εξάλλου είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να έχω έτσι την ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστώ και πάλι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό».