Ξεσάλωσαν πια στο υπουργείο Οικονομικών με την προπαγάνδα υπέρ του Οχι. Και δεν είναι μόνο το πανό που αναρτήθηκε από τα παράθυρα των υπουργών!

Ακόμη και η τυπική επιστολή που έστειλε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης για την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ είναι κανονικό προπαγανδιστικό υλικό.

Τι για «μη αποδεκτές προτάσεις των δανειστών» μιλάει, τι για επιβεβαίωση της θέλησης του ελληνικού λαού «για το σταμάτημα των πολιτικών λιτότητας», μόνο υπηρεσιακό έγγραφο που δεν είναι.

Και να φανταστεί κανείς ότι η δουλειά του Χαρίτση και πολλών από τα στελέχη στα οποία απευθύνεται δεν θα υπήρχε χωρίς την Ευρώπη.

Ο Παναγιωτακόπουλος λέει Ναι

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος –ιστορικό και δυναμικό στέλεχος του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπά. Και μάλιστα για δεύτερη μέρα μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Παναγιωτακόπουλος αναφέρεται σε «πολιτικούς αριβίστες» που έσυραν τη χώρα στο κενό και επικρίνει τον Πρωθυπουργό ως «λίγο και επικίνδυνο».

«Το Οχι στα Μνημόνια, τις αδιέξοδες πολιτικές και τους εκπροσώπους τους δεν μπορεί να είναι Ναι στην έξοδο της χώρας από το ευρώ, την απομάκρυνσή της από την Ευρώπη και την ταύτισή της με το Καζακστάν ή τη Ζιμπάμπουε» καταλήγει. Με απλά λόγια, ψηφίζει Ναι.