Στο μπιλιάρδο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πήρε καλό βαθμό το σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας του τυπικά γηπεδούχου Λεβαδειακού (2-0). Με δύο σπόντες (του Μιλιβόγεβιτς μετράει για «τρίσποντη») στη δύση του ματς, οι Ερυθρόλευκοι γλίτωσαν μεγάλη γκέλα κόντρα σε μια εξαιρετικά στημένη (από τον Ακη Μάντζιο) ομάδα που τους φτάνει στα «σκοινιά» τα τελευταία χρόνια ως γηπεδούχος.

Ομως με κόντρες και πολύχρωμες μπάλες του μπιλιάρδου δεν προχωράς πολύ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ακόμα περισσότερο στο απαιτητικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός μέτρησε 40 (!) τελικές προσπάθειες, αλλά μόνο ένα γκολ ήρθε ουσιαστικά με κίνηση κλασικού φορ μέσα από την περιοχή (αυτό του Φορτούνη με τον Πανιώνιο).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του βλέποντας την ομάδα να «αποδρά» από το Μαρούσι με γκολ του Μιλιβόγεβιτς (που έβαλε κόντρα σε διώξιμο του Ρομέου και η μπάλα πήρε απίστευτη τροχιά προς τα δίχτυα) στο 89′ και του Φορτούνη στο 90′ (το σουτ του βρήκε πάνω στον Ουόν και άλλαξε τελείως πορεία).

Ο Ολυμπιακός δεν «πατάει» καλά στο γήπεδο, ενώ λογικά είναι ακόμα ανέτοιμος ο Καμπιάσο όπως έδειξε στο ντεμπούτο του. Ντομίνγκες και Ντοσεβί άλλαξαν τον ρυθμό της ομάδας τους προς το καλύτερο.

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Στάθης, Νικολάου, Ρομέου, Γιακουμάκης (88′ Ναβάρο), Μαχαίρας (46′ Μουλόπουλος), Μίνγκας (67′ Μάρκοβιτς), Μάντζιος.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (57′ Σεμπά), Φορτούνης, Πάρντο (57′ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ (71′ Ντοσεβί), Χάρα.