Απλώς σνακ ή συνοδευτικά ποικιλίας τυριών και αλλαντικών, τα τριγωνάκια με ελιά και λιαστή ντομάτα μπορούν να γίνουν σε 20 λεπτά και να μας λύσουν τα χέρια.
Υλικά
150 γρ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
60 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
1 φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου
Ανακατεύουμε σε ένα δοχείο τις ελιές με τις λιαστές ντομάτες
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στα τέσσερα. Κάθε κομμάτι το κόβουμε διαγώνια σε τέσσερα τρίγωνα. Βάζουμε επάνω τις ελιές με τις ντομάτες και απλώνουμε ομοιόμορφα πατώντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Τοποθετούμε στο ταψί (πάνω σε αντικολλητικό χαρτί) και ψήνουμε για περίπου 12- 15 λεπτά.