Στον αγωνιστικό χώρο ο Ατρόμητος πετάει, κάτι που έδειξε και στη Μυτιλήνη (4-2 την Καλλονή) όπου πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Για να κρατήσει όμως την έκτη θέση που κατέχει –ισόβαθμος με τα Γιάννινα στους 39 βαθμούς –και η οποία υπό προϋποθέσεις (μη αδειοδότηση Πανιωνίου) δίνει έξοδο στην Ευρώπη, θα πρέπει μεσοβδόμαδα να «πέσει» η ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα (τη βελτίωσε θεαματικά τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά από τότε που ανέλαβε) προηγήθηκε γρήγορα 2-0 με πλασέ των Ματέι (5′) και Ουσέρο (6′). Ισοφαρίστηκε σε ένα τετράλεπτο από πέναλτι του Μανούσου (53′) και κεφαλιά του Αναστασιάδη (57′), για να πάρει άνετα τη νίκη με πλασέ του Μπρίτο (60′) και σουτ του Λε Ταλέκ (77′), παρότι έχασε με δεύτερη κίτρινη στο φινάλε τον Φυτανίδη.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Καραγεωργίου που αποχωρεί μετά το φινάλε μίλησε και για το σπάνιο περιστατικό που δεν έχει ξανασυναντήσει –πέντε παίκτες του ζήτησαν για διάφορους λόγους να μην αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι!

ΑΕΛ Καλλονής: Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62′ Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής (78′ Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84′ Γκαμάγκας).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64′ Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84′ Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74′ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.