Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα, στο τελευταίο «τεστ» ετοιμότητας πριν από το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για τα προκριματικά του Champions League. Ο «Δικέφαλος» έδειξε να έχει το μυαλό περισσότερο στον Αγιαξ και δεν έπιασε απόδοση αντίστοιχη με τα προηγούμενα φιλικά.

Τα γκολ που καθόρισαν τον συνολικά μέτριο ποιοτικά αγώνα, πέτυχαν με πέναλτι στο 84’ ο Αρκάντιους (σε ανατροπή του ίδιου από τον Αχιλλέα Πούγγουρα) και στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά, ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Προληπτικά εκτός παιχνιδιού, για τους Θεσσαλονικείς, έμεινε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε ενόχληση στον τένοντα του προσαγωγού του, πριν αναχωρήσει η αποστολή από το ξενοδοχείο για το γήπεδο και προτιμήθηκε να είναι θεατής και όχι ενεργό κομμάτι της αναμέτρησης. Αναγκαστική, ακόμη, ήταν στη διάρκεια του ματς η αλλαγή του Λέο Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έδωσε στο 28’ λεπτό τη θέση του στον Στέλιο Κίτσιου, έχοντας δεχτεί γονατιά στο ισχίο. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος (61’ Μπρκιτς), Μάτος (λ.τρ. 28’ Κίτσιου), Κρέσπο (78’ Πούγγουρας), Τζαβέλλας (61’ Μαλεζάς), Λέοβατς (61’ Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46’ Χαρίση), Σάκχοφ (61’ Τζιόλης), Πέλκας (46’ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (61’ Περέιρα), Κουλούρης (78’ Κάνιας), Κάμπος (61’ Ζάιρο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πέδρο Εμάνουελ): Μπρούνο Βάλε, Αγγελή (90’ Κυριάκου Λ.), Βινίτσιους, Βασιλείου (68’ Ντούντου), Στυλιανού, Κυριάκου Χ., Μπάρμπαρο (46’ Πίττας), Ντα Σίλβα (71’ Σακέτι), Αντον (46’ Μιγκέλ), Αμπραχαμ (65’ Αρκάντιους), Ζοάο Πέντρο.