Ο Δημήτρης Σιόβας τέθηκε εκτός μάχης για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ. Ο στόπερ των Ερυθρολεύκων αποχώρησε από το προχθεσινό παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε σε κάποια προσπάθεια και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφριά θλάση ορθού μηριαίου στο δεξί πόδι. Ετσι, θα χάσει τη ρεβάνς και το γεγονός αυτό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τον Βίκτορ Σάντσεθ που ουσιαστικά μένει με τον Μποτία και τον Ντα Κόστα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα προχθές από τον κόσμο.

Ο ισπανός τεχνικός έχει αρκετή δουλειά ενόψει του επαναληπτικού, καθώς η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς. Στο παιχνίδι φάνηκε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν αγωνιστικό πλάνο, τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στον τρόπο διάσπασης της αντίπαλης άμυνας.

Ευθύνες έχει και ο Βίκτορ Σάντσεθ, που ίσως και αυτός να μην είχε ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι ακριβώς ήθελε. Για παράδειγμα, δοκίμαζε στις προπονήσεις τον Μπουχαλάκη και τελικά χρησιμοποίησε τον Μανιάτη. Ηθελε «όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ», αλλά απέναντι σε κλειστές άμυνες χρειάζεται υπομονή και φαντασία. Στοιχεία που δεν διέθετε ο Ολυμπιακός.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται ενίσχυση σε θέσεις-κλειδιά, όπως το κέντρο της άμυνας. Χρειάζονται ακόμα ένα αξιόπιστο εξτρέμ, αλλά και έναν ακόμα επιθετικό. Κινήσεις που ίσως έπρεπε ήδη να είχαν γίνει.