Από θαύμα σώθηκε ένα 8χρονο κορίτσι στο Στάρφορσαϊντ της Βρετανίας, όταν ένα κλαδί δέντρου δύο μέτρων έσπασε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε με τη θεία του.

Το κορίτσι θα υποβληθεί σε επανορθωτική χειρουργική προσώπου αφού το ατύχημα την άφησε με διαλυμένη την αριστερή πλευρά του προσώπου της, μάτι και μάγουλο.

Η 18χρονη θεία του κοριτσιού και η 8χρονη είχαν πάρει το αυτοκίνητο προκειμένου να βγάλουν βόλτα τα σκυλιά τους, όταν για άγνωστο λόγο το κλαδί έσπασε και διέλυσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Το όχημα που επέβαιναν καταστράφηκε ολοσχερώς με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος να δηλώνουν ότι αν στην θέση της μικρής βρισκόταν ένας ενήλικας σίγουρα θα είχε αποκεφαλιστεί.

Η νεαρή θεία της και ο φίλο της, που επίσης επέβαινε στις μπροστινές θέσεις του αμαξιού, υπέστησαν μόλις λίγες μελανιές σε αντίθεση με την 8χρονη που είχε παγιδευτεί αναίσθητη στα συντρίμμια του αμαξιού.

Στο νοσοκομείο που διακομίστηκε άμεσα διαπιστώθηκε ότι έπασχε επίσης από πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και είχε το αριστερό χέρι σπασμένο. Βρίσκεται σε βαριά καταστολή με μορφίνη.

Οι γονείς της κοπέλας απαιτούν να μάθουν γιατί ένα τόσο μεγάλο δέντρο που ήταν έτοιμο να πέσει δεν είχε κοπεί από την κοινότητα.

Οι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι η ζωή του κοριτσιού σώθηκε από το ίδιο το μέγεθος του κλαριού καθώς ήταν τόσο μεγάλο που η φόρα πτώσης του πάνω στο αυτοκίνητο ανακόπηκε καθώς χτύπησε πρώτα σε διπλανά δέντρα.