«Δεν ξημεροβραδιάζομαι στις Eκκλησίες αλλά είναι ανόητο, χουλιγκανικό και εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού στον ΣΚΑΙ αναφερόμενος στην επίθεση που διαπράχθηκε σε Ναό της Θεσσαλονίκης.

«Υπάρχει μια ανοχή από πλευράς της κυβέρνησης και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως το οποίο κάποιες φορές δείχνει να αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει μια απόσταση από το νόμος και τάξη και από το να έχουμε μια αίσθηση ασυδοσίας» τόνισε, για να συνεχίσει:

«Διαμαρτυρήθηκαν όλοι και η κυβέρνηση αδιαφόρησε, δημιουργείται μια εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η απουσία ασφάλειας πλήττει κυρίως τον απλό κόσμο. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να τους βάζει στην θέση τους για αυτό υπάρχει.»

Αναφερόμενος στις προτάσεις Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση, τάχθηκε υπέρ των αλλαγών, «αλλά όχι με φιέστες που καλύπτουν το πραγματικό πρόβλημα».

Για το θέμα της εκλογής του ΠτΔ είπε ότι είναι μεγάλο λάθος να πάμε σε εκλογή από τη βάση. «Είναι ένας εκλεγμένος Πρόεδρος από το λαό και αν δεν συμφωνεί με τον πρωθυπουργό θα έχουμε διαρχία».

Ο ίδιος επανέλαβε την πρόταση του Ποταμιού να διευρυνθεί το εκλεκτορικό σώμα και να δημιουρηθεί ένα καινούριο σώμα 400 ανθρώπων.

«Ο ΠτΔ να εκλέγεται από βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς και από περίπου 100 δημάρχους καθώς ο ΠτΔ δεν είναι των κομμάτων, αλλά είναι και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».