Τμήμα του κέντρου του γερμανικού Ζααρμπρύκεν, στα βορειοδυτικά, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που τέθηκε επί ποδός το πρωί της Κυριακής για περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ένοπλος.

Ο άνδρας, άγνωστων στοιχείων, έχει ταμπουρωθεί σε εστιατόριο χωρίς να κρατά ομήρους με την αστυνομία να προσπαθεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Επισήμως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως, ο ένοπλος άντρας που είναι τραυματισμένος φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από την ΠΓΔΜ, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ένας ένοπλος άντρας που είναι γεμάτος αίματα έχει κλειστεί μέσα σε εστιατόριο, στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, σύμφωνα με αστυνομικό της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο άντρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά διαταραγμένος, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό αυτό συνδέεται με την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild” ο άντρας έτρεξε προς το εστιατόριο “Ντουμπρόβνικ” στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας ότι όσοι ήταν μέσα σε αυτό, έπρεπε να το εγκαταλείψουν.