Αθλητές, δρομείς ορεινού τρεξίματος, επαγγελματίες και ερασιτέχνες κάθε επιπέδου, καθώς και πλήθος τουριστών και επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετείχαν στο North Face Zagori Mountain Running που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22-24 Ιουλίου.

Η WIND για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν εκεί για να στηρίξει κάθε μοναδική προσπάθεια, κάθε βήμα που έφερνε τους δρομείς λίγο πιο κοντά στον στόχο τους.

Περισσότερα από 2.000 άτομα από 30 χώρες έλαβαν μέρος στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας, διασχίζοντας τα γραφικά μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου, σε αγώνες των 80, 42, 21 και 10 χλμ. και καταγράφοντας ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της διοργάνωσης. Ενα από τα ιδιαίτερα γεγονότα του αγώνα ήταν η συμμετοχή δρομέων με προβλήματα όρασης από την Ελλάδα και το Ισραήλ, που με τον τρόπο αυτό έδειξαν τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας.

Ξεχωρίζοντας για ακόμα μια φορά, η ελληνίδα αθλήτρια και πρέσβειρα της WIND Running Team Γλυκερία Τζιατζιά στέφθηκε νικήτρια στην κατηγορία των γυναικών, κερδίζοντας παράλληλα την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη των 42 χλμ.

Εκτός από τους αθλητές, τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προσέφεραν πολλοί εθελοντές από την τοπική και την ευρύτερη κοινωνία, οι οποίοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του αγώνα, και η WIND τούς επιβράβευσε, με στόχο και να τους εμπνεύσει, προσφέροντάς τους συλλεκτικά Gear Boxes με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό τρεξίματος.