Σε τροχιά μεταλλίου παραμένουν οι Μάντης – Καγιαλής στην κατηγορία των 470 παρά τη ματαίωση χθες των ιστιοδρομιών τους λόγω άπνοιας. Οι δύο ιστιοπλόοι μας βρίσκονται στην 3η θέση με 32 βαθμούς ποινής και σήμερα θα γίνουν λογικά οι τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες τους πριν από τη medal race. Τιμητική η 5η θέση για τον Κοκκαλάνη στα R:SX που πάλεψε στη medal race αλλά δεν κατάφερε να προλάβει το βάθρο.

Το ντουέτο της συγχρονισμένης (Πλατανιώτη – Παπάζογλου) μπήκε στον σημερινό τελικό.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εκτός του Γιαννιώτη και της Εθνικής Πόλο, σήμερα είναι η ώρα του επί κοντώ με την Κατερίνα Στεφανίδη (στο πρώτο γκρουπ) να θέλει να τελειώνει γρήγορα με την πρόκριση στον τελικό της Παρασκευής (4,60 μ. το όριο πρόκρισης). Ο αγώνας της αρχίζει στις 15.45 ώρα Ελλάδας και δυστυχώς θα είναι μόνη της, καθώς τελικά η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού της και χθες ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα συμμετάσχει στην πρώτη προκριματική σειρά των 100 μέτρων με εμπόδια (15.50) και ο Λυκούργος Τσάκωνας στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων (18.20).

Στις 20.00, το ελληνικό ντουέτο της συγχρονισμένης θα αγωνιστεί στον τελικό.