Ο Βραζιλιάνος Νιλμάρ δεν έφτασε χθες στον Πειραιά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο έχει άλλα θέματα να σκεφτεί. Το αποψινό ματς με την Αρούκα στην Πορτογαλία (22.00, NS1) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Μπέντο έδειξε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο. «Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Μετά θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε. Αυτό που καταφέραμε να κάνουμε είναι να εξηγήσουμε στους παίκτες τη λογική με την οποία θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι» είπε ο πορτογάλος τεχνικός.

Για τον αποψινό αγώνα τόνισε: «Η Αρούκα αγωνίζεται καλά στην άμυνα, αφήνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Βρισκόμαστε σε μία περίεργη κατάσταση και οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις αλλαγές».

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού προέκυψε θέμα Φορτούνη, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και γυμνάστηκε μόνος του. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και λογικά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Νιλμάρ, ο βραζιλιάνος επιθετικός δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα, καθώς θέλει να επιλύσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με την Αλ Νασρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιλμάρ θέλει να πάρει κάποια χρήματα που του οφείλονται.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν επίσης έναν στόπερ, με τον ιταλικό Τύπο να επιμένει ότι βασικός στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Μαουρίτσιο της Λάτσιο.