Η πιστοποίηση για το ότι η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε άδοξα και δεν ήταν θέμα συγκυριακών καλών εμφανίσεων κόντρα στον πολύ τυχερό Αγιαξ ήλθε χθες για τον ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα με ομολογουμένως ηχηρό (που με λίγο περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να είναι και εκκωφαντικός) τρόπο. Ο Δικέφαλος του Βορρά δικαιούται να αισθάνεται από χθες μέλος των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς το ευρύ όσο και επιβλητικό λόγω της γενικότερης εμφάνισής του 3-0 στην έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας ουδεμία αμφιβολία δημιουργεί για ενδεχόμενη ανατροπή των δεδομένων στη ρεβάνς της Τούμπας (την ερχόμενη Πέμπτη 25/8). Η διαφορά των δύο ομάδων έμοιαζε χθες να είναι χαώδης, ειδικά στις περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ αποφάσιζε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την εστία των γηπεδούχων, είτε με οργανωμένη τακτική, είτε χτυπώντας με ταχύτατες αντεπιθέσεις. Η αλήθεια είναι ασφαλώς ότι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη στημένη φάση που κέρδισαν, σκοράροντας με κεφαλιά του Λέο Μάτος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσίμιροτ. Το 2-0 έγραψε στο 71′ με κοντινή προβολή ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ το τρίτο τέρμα των θριαμβευτών της Τιφλίδας ήταν και το πιο εντυπωσιακό, αποτέλεσμα μιας θαυμάσιας συνεργασίας δύο παικτών που ήλθαν από τον πάγκο ως αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολλανδός Μπίσεσβαρ πραγματοποίησε ταχύτατη κούρσα από αριστερά και έβγαλε άψογη σέντρα στον χώρο όπου κινήθηκε ο Αργεντινός Περέιρα ο οποίος με τέλεια σε εκτέλεση κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το τελικό 3-0 στο 83′. Ο ΠΑΟΚ ελάχιστα απειλήθηκε από τις άναρχες και φλύαρες επιθέσεις των Γεωργιανών, ωστόσο για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του χρειάστηκε την εντυπωσιακή απόκρουση του (πολύ σταθερού και σοβαρού χθες) Γλύκου στο 90′ έπειτα από σουτ του Τζιγκάουρι.

Nτιναμό Τιφλίδας:Σκρίμπε, Λομπανίτζε (Τεβζάντζε 58′), Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (Αλβαρο 70′), Παπουνασβίλι (Ντβαλισβίλι 63′), Κετεϊσβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Τζιγκάουρι, Τσελίτζε, Τσαντουρισβίλι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (Μπίσεσβαρ 67′), Χαρίσης (Κάνιας 46′), Τζάλμα (Περέιρα 81′), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.