Ο Ολυμπιακός επιταχύνει για να ενισχύσει το ρόστερ. Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του γερμανού μεσοεπιθετικού Μάρκο Μαρίν, ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Τσέλσι και έφτασε στην Αθήνα αργά χτες το βράδυ.

Παράλληλα, η πειραϊκή ομάδα είναι σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Τιάγκο Ιλόρι, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πάουλο Μπέντο. Ο Ιλόρι είναι προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού. Πήγε στη Λίβερπουλ το 2013 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σε αυτά τα τρία χρόνια αγωνίστηκε δανεικός σε Γρανάδα, Μπορντό και Αστον Βίλα.

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκο Μαρίν, η Τσέλσι δαπάνησε το 2012 δέκα εκατ. ευρω για να τον φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το 2009 ήταν μέλος της ομάδας κάτω των 21 της Γερμανίας που είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στην Τσέλσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί και έτσι δόθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής (Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Αντερλεχτ, Τράμπζονσπορ). Ταλαιπωρήθηκε από κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς και προβλήματα στα γόνατα, αλλά πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά στην Τουρκία, δείχνοντας ότι τα έχει ξεπεράσει.

Σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα και για την περίπτωση του Νιλμάρ. Ο βραζιλιάνος επιθετικός είχε ζητήσει προθεσμία από τους Ερυθρολεύκους ώστε να βρει λύση στην οικονομική εκκρεμότητα που έχει με την Αλ Νασρ (του οφείλονται χρήματα). Πάντως, αν δεν υπάρξει εξέλιξη σήμερα, οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν άλλη λύση για την επίθεση καθώς ο χρόνος περνάει.