Την απόκτηση κεντρικού αμυντικού έθεσε ως προτεραιότητα ο Τιμούρ Κετσπάγια εφόσον η ΑΕΚ προχωρήσει σε μία επιπλέον προσθήκη στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου. Μοιραία προκαλούνται και ενστάσεις, ειδικά μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Ελντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι, όπου ο Πορτογάλος ήδη βρίσκεται.

Πολλοί (εκτός ΑΕΚ) υποστηρίζουν ότι δεν είναι λάστιχο ο Μπακασέτας για να τον τραβάει ο προπονητής πότε αριστερά, πότε δεξιά και γενικά να τον «σπαταλά» σε χώρους που δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που ξέρει και να ξεδιπλώσει τις ξεχωριστές αρετές του. Και ασφαλώς θα συνιστά είδηση αν ο φιλότιμος, σοβαρός και πάντοτε ψυχωμένος Πλατέλλας δώσει έστω τα μισά από όσα ο Μπαρμπόσα προσέφερε τη σεζόν της επιστροφής; Δηλαδή τα 9 γκολ σε 7 αγώνες πρωταθλήματος όπου η ΑΕΚ είτε νίκησε, είτε έφυγε από το γήπεδο με την ισοπαλία (δηλαδή αήττητη), συν τις 4 ασίστ που έγιναν τέρματα; Μάλλον πρόχειρα και με ρίσκο αδιαμφισβήτητο «διαβάζει» η ΑΕΚ και το θέμα του κεντρικού χαφ. Αν δεν αποκτηθεί κάποιος ή έστω δεν ενεργοποιηθεί ο Κορδέρο για μια επιπλέον έξτρα λύση, οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να εύχονται ότι οι Σιμόες και Γιόχανσον θα παραμείνουν μακριά από τραυματισμούς, κάρτες και με μπαταρίες γεμάτες ώς το τέλος.

Είναι ελπιδοφόρο στοίχημα το να βαφτίζεται αντικαταστάτης ο νεαρός και ομολογουμένως ταλαντούχος Γαλανόπουλος, ας σκεφτούμε όμως και την πιθανότητα να μην καταφέρει ο 19χρονος μέσος να σηκώσει το βάρος της φανέλας και των απαιτήσεων από την πρώτη σεζόν του στην ανδρική ομάδα.