Η χρονιά αρχίζει εξαιρετικά για τους νέους –στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ –προπονητές, Πεπ Γκουαρντιόλα και Αντόνιο Κόντε.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα εκτός έδρας τη Στόουκ (4-1) με Αγουέρο και Νολίτο να σημειώνουν από δύο γκολ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. «Είμαι εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια των παικτών. Είμαστε μόνο ένα μήνα μαζί και υπάρχει όλος ο χρόνος και η διάθεση να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο» είπε ο καταλανός τεχνικός.

Γεμάτος χαρά ήταν και ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Γουότφορντ. Ο Ντιέγκο Κόστα ήταν και πάλι ο παίκτης που σκόραρε για να δώσει στην Τσέλσι τους τρεις βαθμούς και μάλιστα στα τελευταία λεπτά του ματς (87′). Η Γουότφορντ είχε προηγηθεί (Κάπουε 55′) και η ανατροπή για την Τσέλσι έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μπατσουαγί να ισοφαρίζει στο 80′.

«Και πάλι είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας. Κάθε νίκη είναι σημαντική και μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση» σχολίασε ο Κόντε.

Ισοπαλία 0-0 στο Κινγκ Πάουερ για Λέστερ και Αρσεναλ σε ένα ματς με λίγες φάσεις.

Απογοήτευση για τη Λίβερπουλ, καθώς μετά τον θρίαμβο επί της Αρσεναλ ήρθε η ήττα από την Μπέρνλι (2-0). Την Παρασκευή, με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο Ολντ Τράφορντ τη Σαουθάμπτον 2-0.

Αλλα αποτελέσματα: Σουόνσι – Χαλ 0-2, Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0, Γουέστ Μπρομ – Εβερτον 1-2, Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο 1-2, Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 1-0.