Παλιά μου τέχνη η προκλητική συμπεριφορά για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση. Ενα νέο σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, στο οποίο κατηγορείται ότι εμπλέκεται, προστέθηκε στο βιογραφικό του.

Αυτή τη φορά αφορμή για τον τσαμπουκά και τον ξυλοδαρμό στον οποίο ήταν παρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εμπλέκονται συγγενικά του πρόσωπα ήταν ένα προσπέρασμα! Την πλήρωσε ένας αστυνομικός ο οποίος έκανε διακοπές στην περιοχή, καθώς και πελάτες καφενείου του χωριού Φυτείες Ξηρομέρου Αγρινίου.

Το πρώτο επεισόδιο διαδραματίστηκε χθες τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Κατούνας – Ξηρομερίου, όταν ο 26χρονος συγγενής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής διαπληκτίστηκε έντονα με τον αστυνομικό οδηγό αυτοκινήτου για την προτεραιότητα.

Η ιστορία είχε και συνέχεια. Ο συγγενής ζήτησε ενισχύσεις και πρόθυμος να δώσει το «παρών» ήταν και ο Μπαρμπαρούσης. Ο ίδιος μαζί με δύο συγγενείς του και δύο αγνώστους, σύμφωνα με τη δικογραφία, πήγαν με δύο αυτοκίνητα στο καφενείο όπου έπινε τον καφέ του ο αστυνομικός. Η ομάδα, σύμφωνα με καταθέσεις, ήταν εφοδιασμένη με σιδερογροθιά και ξύλινα ρόπαλα.

Κατά τη διάρκεια της «σύρραξης» στην οποία ήταν παρών ο βουλευτής, τραυματίστηκαν ο αστυνομικός και άλλοι δύο πελάτες. Μετά το ξεκαθάρισμα επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και διέφυγαν.

Για το επεισόδιο σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.