Η πρόταση διεξαγωγής ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα δεν έγινε δεκτή κατά τη διάρκεια του Δ.Σ, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς πρόεδρο με τους εκπροσώπους των ομάδων να συμφωνούν για ψηφοφορία την επόμενη Τετάρτη (31/8). Προσωρινή διοικούσα επιτροπή από Δάρα, Σπανό και Κωστούλα.

Η εκλογή νέου προέδρου δεν ήταν στα θέματα του Δ.Σ της Τρίτης που είχαν ανακοινωθεί, όμως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ζήτησαν να γίνει ψηφοφορία για το αν θα υπάρξουν εκλογές στη Σούπερ Λίγκα, αφού δεν ήθελαν να περάσει η συνεδρίαση και ο Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου, ο οποίος έχει παραιτηθεί.

Αυτή έγινε, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν ισόπαλες 8-8, αφού υπέρ της πρότασης των τριών τάχθηκαν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Παναιτωλικός, ενώ οιΟλυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης τάχθηκαν κατά.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσφορία από πλευράς Παναθηναϊκού, ο οποίος αρχικά αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε.

Στη συνέχεια ορίστηκε προσωρινή διοίκηση, που θα αποτελείται από τους Δάρα, Σπανό και Κωστούλα, οι οποίοι θα τρέχουν τις υποθέσεις μέχρι την επόμενη Τετάρτη, όπου θα υπάρξει ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου.