Ο Μάρκο Μαρίν με δηλώσεις του σε γερμανικό δίκτυο είχε ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Αργά προχτές το βράδυ ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα και σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο Sport1 πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. «Είμαι χαρούμενος που πήγα σε έναν μεγάλο σύλλογο με παράδοση και θα αγωνιστώ και στην Ευρώπη», είπε ο Μαρίν, ο οποίος υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί σήμερα.

Την ίδια στιγμή τους Ερυθρόλευκους απασχολούν και άλλες περιπτώσεις, κατά προτεραιότητα το θέμα του Νιλμάρ, αλλά και της απόκτησης στόπερ. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος έχει προχωρήσει τις συζητήσεις για τις οικονομικές εκκρεμότητες με την Αλ Νασρ και αναμένεται να ενημερώσει ακόμα και σήμερα τον Ολυμπιακό ότι θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Σημειώνουμε ότι αν η υπόθεση Νιλμάρ καθυστερήσει περισσότερο, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν άλλη λύση.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Τιάγκο Ιλόρι, υπάρχει ενδιαφέρον από την πειραϊκή ομάδα που έχει επαφές με τη Λίβερπουλ και η υπόθεση αυτή μπορεί να προχωρήσει, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «liverpoolecho», η αγγλική ομάδα θα προτιμούσε να παραχωρήσει τον 23χρονο στόπερ με μεταγραφή και μάλιστα τον κοστολογεί στα 3,5 εκατ. ευρώ. Η ίδια εφημερίδα, σημειώνει πως ενδιαφέρον για τον Ιλόρι έχουν δείξει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η Φράιμπουργκ, αλλά και η Γρανάδα.

Για το θέμα του στόπερ, τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος Μαουρίτσιο της Λάτσιο θα έρθει στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει συζητήσεις κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Επίσης, τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα Μεχντί Κανσελά, ο οποίος πήγε πέρσι στη Λισαβόνα από τη Σταντάρ Λιέγης. Στο τελευταίο πρωτάθλημα είχε είκοσι συμμετοχές. Ομως δεν υπολογίζεται πλέον και η Μπενφίκα συζητά προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ένας από τους στόχους των Ερυθρολεύκων είναι ο 28χρονος ούγγρος επιθετικός Νεμάνια Νίκολιτς, για τον οποίο υπάρχει παράλληλα ενδιαφέρον από τη Χαλ και τη Νάπολι.