Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ και ενώ είχε προηγηθεί μία ψηφοφορία η οποία ουσιαστικά δεν μέτρησε.

Οι ομάδες κλήθηκαν να αποφασίσουν αν έπρεπε χθες να προχωρήσουν στην εκλογή νέου προέδρου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ισοπαλία (8-8), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, καθώς οι εκπρόσωποί του ανέφεραν ότι σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο η Λίγκα δεν μπορούσε να είναι ακέφαλη. Μάλιστα, αποχώρησαν προσωρινά από το συμβούλιο και τελικά επέστρεψαν για να οριστούν οι εκλογές για την ερχόμενη Τετάρτη. Εως τότε, αναλαμβάνει να τρέχει τα σοβαρά θέματα μία τριμελής επιτροπή που θα αποτελείται από τον αναπληρωτή πρόεδρο Χρήστο Δάρα και τους Γιώργο Σπανό και Φώτη Κωστούλα.

Οπως έγινε γνωστό, η τριμελής επιτροπή θα συναντηθεί αύριο με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή προκειμένου να τον πείσει να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι Δάρας, Σπανός και Κωστούλας θα επιχειρήσουν να θέσουν στον Κοντονή τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον συνεταιρισμό, με βασικότερο το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το συνδρομητικό κανάλι το οποίο είναι έτοιμο να ενεργοποιήσει τις ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιο.