Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα πέντε χρόνια. Ο ουαλός άσος ήθελε να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Μερένχες έως το 2021.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπέιλ στο Euro 2016 με την Εθνική Ουαλίας, αλλά και η σημαντική βοήθεια που πρόσφερε στη Ρεάλ την περυσινή περίοδο, έπεισαν τη διοίκηση να τον επιβραβεύσει με ένα ακόμα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Ετσι, ο Μπέιλ έχει περίπου την ίδια αμοιβή με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ καλύτερα αμειβόμενος είναι πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Να σημειώσουμε ότι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η διοίκηση της Ρεάλ ετοιμάζεται να επεκτείνει και το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς.

ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ. Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα επιμένει στην αναζήτηση ενός επιθετικού ως εναλλακτική επιλογή. Ετσι, παρά την άρνηση της Βαλένθια, ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση για τον Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος παραμένει η πρώτη επιλογή του Λουίς Ενρίκε. Παράλληλα, οι Μπλαουγκράνα θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρε τερ Στέγκεν. Επίσης, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλαούντιο Μπράβο στη Μάντσεστερ Σίτι (ταξίδεψε χθες στην Αγγλία) θα φέρουν στη Βαρκελώνη τον τερματοφύλακα του Αγιαξ, Γιάσπερ Σίλεσεν.

Ο τελευταίος θα αγωνιστεί απόψε στο ματς με τη Ροστόφ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη.

ΕΝΤΑΣΗ. Ολα δείχνουν ότι ο Τζο Χαρτ είναι ξένο σώμα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα σε ένα βίντεο από την προπόνηση της Σίτι φαίνεται να έχει έντονο διάλογο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και στη συνέχεια να αποχωρεί πολύ εκνευρισμένος. Ο Χαρτ δεν έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της Σίτι.

n Στο Εμιρειτς φαίνεται ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα αποτύχει σε άλλη μία προσπάθεια ενίσχυσης της Αρσεναλ. Η κίνηση απόκτησης του γερμανού αμυντικού Σκόντραν Μουστάφι απέτυχε, καθώς η Βαλένθια ξεκαθάρισε ότι δεν τον παραχωρεί.