Η Τσέλσι κινείται σε πολλά μέτωπα καθώς ο Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ, όμως κάποιες φορές βρίσκει κλειστές πόρτες. Η αγγλική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό της Μίλαν Αλέσιο Ρομανιόλι, όμως η πρόταση των 35 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε.

Η Μίλαν έδωσε πέρυσι στη Ρόμα 24 εκατ. ευρώ για να πάρει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή στο Σαν Σίρο. Ο Ρομανιόλι είχε πέρυσι 40 συμμετοχές με τη φανέλα των Ροσονέρι. Παράλληλα, ο ισπανικός Τύπος επιμένει στο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Χάμες Ροδρίγες της Ρεάλ. Η εφημερίδα «As» ανέφερε ότι η αγγλική ομάδα έχει κάνει πρόταση 70 εκατ. στη Ρεάλ για τον κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ωστόσο η ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της. Η Τσέλσι ενδιαφέρεται επίσης και για τον αμυντικό της Τορίνο, τον Μαξίμοβιτς, αλλά στην υπόθεση αυτή έχει αντίπαλο τη Νάπολι.  

Σε ό,τι αφορά τη Μίλαν να σημειώσουμε ότι εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Μπεσίκτας. Τέλος, στα μεταγραφικά σενάρια παίζει και το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει δείξει ενδιαφέρον η Μπολόνια, η οποία σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα έχει καταθέσει πρόταση στη Ρόμα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Τοροσίδης δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι.