Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Χάμες Ροδρίγες και τα σενάρια παραχώρησης του 25χρονου Κολομβιανού είναι καθημερινά στον ισπανικό Τύπο.

Στην πρώτη του χρονιά με τη Ρεάλ και με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, ο Ροδρίγες ήταν από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας. Με την άφιξη του Ζιντάν όλα όμως άλλαξαν.

Η τρίτη χρονιά του στη Μαδρίτη δεν άρχισε καλά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς με τη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα ο κολομβιανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, παρότι απουσίαζαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Τα ΜΜΕ στην Κολομβία στρέφονται εναντίον του Ζιντάν, κατηγορώντας τον για άσχημη μεταχείριση του Ροδρίγες, τη στιγμή που ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο παίκτης δεν ταιριάζει στα πλάνα του γάλλου προπονητή.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ δεν φαίνεται προς το παρόν ιδιαίτερα πρόθυμος να συζητήσει ενδεχόμενη παραχώρηση του Ροδρίγες, για τον οποίο το καλοκαίρι του 2014 έδωσε στη Μονακό 80 εκατ. ευρώ.

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι για τον 25χρονο Κολομβιανό έχει κάνει πρόταση η Τσέλσι, ενώ χθες πρόσθεσαν στους ενδιαφερομένους και τη Λίβερπουλ. Σημειώνουν μάλιστα ότι το ποσό που μπορεί να συζητήσει η Ρεάλ αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ.

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΚΙΝΑ. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ενημερώσει τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα περίοδο και ο γερμανός ποδοσφαιριστής ενημέρωσε χθες για τις προθέσεις του.

«Η Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη. Σέβομαι τις άλλες ομάδες, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική για την οποία θα έπαιρνα την απόφαση να αποχωρήσω από την Μπάγερν. Θα είμαι έτοιμος, αν η ομάδα με χρειαστεί» δήλωσε ο 32χρονος Γερμανός, με τον βρετανικό Τύπο να σημειώνει ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην Κίνα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Σαν», η Αρσεναλ (μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να αποκτήσει τον Μουστάφι από τη Βαλένθια) στρέφεται και πάλι προς τη Ρόμα για να φέρει στο Εμιρέιτς τον Κώστα Μανωλά.